Skip to main content

Din nou despre alcool

Cred ca am sa urmez exemplul lui Paraschiv si am sa ma imbat ca porcul. Si nu numai azi ( o fi coincidenta ca e chiar simbata?) ci tot timpul. "Conducatorii auto care folosesc hands free-uri sunt de patru ori mai expusi accidentelor decit cei care conduc in stare de ebrietate". Ce sa mai vrei?! Recalculind procentele (vezi adunarile, scaderile, bla bla-urile ala aberante din antepenultimul text) ajung la concluzia ca frate-miu va muri de patru ori mai repede decit Paraschiv, care la rindu-i are sanse cu 30% mai mari decit mine sa moara mai repede. Asadar, fra-miu are un ghinion cu 120% mai mare decit mine sa dea coltul dupa volan (in ipoteza ca toti am sofa). Incredibil!

De aici trag doo concluzii. Una ar fi ca astia cu studiile lor ar trebui sa ia o masura pentru a cadea la un soi de invoiala ceva, nu de alta dar rezultatele astea ar trebui sa aiba o valabilitate planetara, no? In stilu' de acum nu m-as mira sa aflu ca daca am de gind sa fac o omleta in timp ce sofez pot muri cu o probailitate de 345% mai mare decit unul care impleteste legat la ochi in timp ce conduce inspre serviciu, dimineata, pe timp frumos. In fine, fiecare cu politica lui. Ceea ce ma nelinisteste pe mine este a doua concluzie si acea ca cineva ne tot indeamna sa bem, sa bem, sa bem si asta chiar intr-un mod inteligent. Adica prin comparatii cu actiuni aparent inofensive, musai facute in timpul sofatului. Cine-o fi in spatele acestei diabolice inscenari? Paraschive tu esti? Adica stiu ca nu ai carnet, dar de unde naiba atita invidie sa-i vrei morti pe toti?

Frustratule! Vad ca o tragi tare la masea, ori mort de beat, ori mort de-a binelea...

Comments

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…