Skip to main content

Din nou despre alcool

Cred ca am sa urmez exemplul lui Paraschiv si am sa ma imbat ca porcul. Si nu numai azi ( o fi coincidenta ca e chiar simbata?) ci tot timpul. "Conducatorii auto care folosesc hands free-uri sunt de patru ori mai expusi accidentelor decit cei care conduc in stare de ebrietate". Ce sa mai vrei?! Recalculind procentele (vezi adunarile, scaderile, bla bla-urile ala aberante din antepenultimul text) ajung la concluzia ca frate-miu va muri de patru ori mai repede decit Paraschiv, care la rindu-i are sanse cu 30% mai mari decit mine sa moara mai repede. Asadar, fra-miu are un ghinion cu 120% mai mare decit mine sa dea coltul dupa volan (in ipoteza ca toti am sofa). Incredibil!

De aici trag doo concluzii. Una ar fi ca astia cu studiile lor ar trebui sa ia o masura pentru a cadea la un soi de invoiala ceva, nu de alta dar rezultatele astea ar trebui sa aiba o valabilitate planetara, no? In stilu' de acum nu m-as mira sa aflu ca daca am de gind sa fac o omleta in timp ce sofez pot muri cu o probailitate de 345% mai mare decit unul care impleteste legat la ochi in timp ce conduce inspre serviciu, dimineata, pe timp frumos. In fine, fiecare cu politica lui. Ceea ce ma nelinisteste pe mine este a doua concluzie si acea ca cineva ne tot indeamna sa bem, sa bem, sa bem si asta chiar intr-un mod inteligent. Adica prin comparatii cu actiuni aparent inofensive, musai facute in timpul sofatului. Cine-o fi in spatele acestei diabolice inscenari? Paraschive tu esti? Adica stiu ca nu ai carnet, dar de unde naiba atita invidie sa-i vrei morti pe toti?

Frustratule! Vad ca o tragi tare la masea, ori mort de beat, ori mort de-a binelea...

Comments

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".