Skip to main content

Gest o snoava


Log in, sign in, inregistrati-va inauntru (ha, ha) sau ceva. Home, mesaj nou, ptiu ce naspa e blogspotu' in romana. Aiii, ce-ai vrut de fapt sa faci? Alba ca zapada nu a murit niciodata, nu are piela alba si nici parul negru ca abanosul. Scufita Rosie e prietena la catarama cu Lupul, iar impreuna joaca Poker cu padurarul. Tu maninci seminte cu actuala prietena a lu'frac'tu, care de fapt e fosta prietena a fostului tau prieten sh care inainte de toate astea mai fusese odata prietena lu'frac'tu. El i-un vac iar tu in loc de bataia pe care o merita ea, ii scuturi cojile de seminte de pe blugi.

Lumea s-a intors cu fundu-n sus, cel putin a ta. Nu mai intelegi nimic, mai ales cum de personajul tau de poveste, ala cu arcu' (sh nu, nu-i vorba de Cupidon) a plecat in Honolulu in cautarea fericirii vesnice. Tineretea nu conteaza, doar sh batrinii se bucura. Asadar, sa imi astept personajul sa se intoarca. Cu un telefon mai bun, cu o valiza de povesti sh cu cele vechi asa cum le stiam. Desi e nedrept, Alba ca Zapada trebuie sa se inece cu bucata de mar si sa moara pentru ca mai apoi invierea sa fie mai putin viermanoasa sh mai Fat Frumoasa.

Promit ca pina vii, nu ma mai intreb nimic. De ce Pamintul nu se invirte in sens invers, de ce io stau ghemuita pe scaun cind scriu, de ce s-au copt merele, dar mai ales de ce cartile de povesti s-au schimbat. Bon voyage...

Comments

all_ex said…
robin is back in business.
cu aceleasi povesti si cu unele noi pe care nici el nu le intelege si daca le-ar intelege, poate si-ar baga arcu'i cool undeva, dar nu... inca nu e in pericol de digerare a propriei istorii legendificate pana la buda si stanga'mpregiur pi pod sh la pesta cu el.
bb, multe sh putine de spus... la o vodculitz.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".