Skip to main content

De-aiurea ca Anu-i Bou (EmbleMah)

Presimt ca aceasta va fi ultima postare din acest an, deci am sa incerc sa ingramadesc toate ideile (pe care e foarte posibil doar sa ma prefac ca le am) in acest text. Am sa incep cu urarile de(...), de(...), de(...) si de(...) specifice desfasurarilor de forte din sezonul rece. Fiecare poate completa cu absolut orice doreste punctele de suspensie. Astfel stiu ca Alecsmandra o sa vrea mai multa minte, Ralux mai mult timp, Rozy mai mult par iar Ioleano vreo cinci pumni in loc de doi.

In ceea ce ma priveste (nu ca ar privi pe cineva), observ ca am cam lasat blogul in bataia crivatului si nu prea-mi dau seama de ce. Ori Mosul aduna toate ideile intr-un sac si asa, automat abia dupa Craciun o sa pot coace niste textulete ori... mi-e somn si tre' sa dorm (dormitul este inlocuitorul oricarei actiuni ce nu poate fi facuta publica). In alta ordine de idei si cred ca ultima, sper sa ne revedem cu bine la anul, sau de ce nu anul asta. Nu de alta dar tot am zis ca fur un Disco Ball din Piatza Unirii pina nu pune altcineva planul in aplicare.


BULA VACII INCHISE: [Trei baieti din Cu.G dintre bloace, va-m vazut cind nea-ti auzit ca-m vrea sa intentionam sa incercam a fura ilegal globurile aia din pt. unirii. Numai bine facem echipa impreuna toti?]

Comments

all_ex said…
"mai multa minte"?
that's so nice, but it's ... WROOONG!! :)) (apropo de ciustupidogz)ce sa'nsemne oare?
si ca sa nu ies chiar asa din textul in care tocmai am intrat, tu ce-ti doresti, draga silvia?
hai ca poate mos craciun nu exista, dar... ce vrei sa-ti aduca 2008? am auzit ca a dormit bine in ultimii 2007 de ani si vine cu forte inedite, cumsecade, proaspete.
Silvia Bogdan said…
da' tu crezi ca io astept sa vina mosu' sa-mi aduca ce-am nevoie? :P
Anonymous said…
Good for people to know.

Popular posts from this blog

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…

Veni-mi-ar rau!

Pina azi respectam doar doua* nume feminine din industria muzicala romaneasca. Una era Loredana Groza, pe care nu am vazut-o niciodata si despre care habar nu am ce cinta dar am auzit ca asa e bine, sa o respecti, iar a doua era Corina. Era, da? Dupa ce i-am vazut din greseala ultimul videoclip, mi-am dat seama ca a intrat, fara mari sanse de scapare, in lumea prostitutiei muzicale. Ii doresc mult succes in noua cariera si sper ca peste vreo 15 ani, atunci cind baiatul ei va iesi la agatat, sa se inspire de oriunde altundeva numai din versurile maica'sii nu.

* de fapt sunt vreo trei voi, insa nu m-am lamurit daca solista de la Moonlight Breakfast e romanca ori ba.