Skip to main content

Absentatus interruptus

Se apropie ziua blogului meu. Spun asta pentru ca tot a adus Simona subiectul in discutie. Si nu am sa rog pe nimeni sa-i ghiceasca aniversarea (fara sa se uite in arhiva sau sa dea cu banul), am sa ma mir inca vreo 20 de zile de cit de repede a trecut anul.

Observ ca in ziua de azi prezinti credibilitate intr-un procent aproape egal cu nulitatea. Nu inteleg cum (chiar daca te juri), nu te crede omul ca nu l-ai observat pe strada decit in momentul in care te trage de mineca sau iti pune piedica. Nu mai ai voie sa fii preocupat, ingindurat, distrat, distras de altele, trebuie musai sa observi toata populatia planetei care se foloseste de aceeasi strada cu tine. Trecind peste asta (abia dupa ce ai convins-o pe fiinta ca n-o eviti, ca n-o urasti, ca n-ai nimic cu ea si ca nu, nu te-ai suparat pentru ca ti-a rupt in doua cartea pentru licenta), ajungem la situatia opusa, cea in care nu esti crezut ca pur si simplu ai vazut-o pe respectiva persoana. Cum, dintre toti oamenii de pe strada/ din multime/ din club/ din restaurant, ai vazut-o tocmai pe ea? Mai ales ca se ascundea de tine. Cine e tradatorul? Cine ti-a oferit locatia pe tava? O fi amantul? O fi vecina? O fi... ?

Pe 25 e ziua blogului meu. Luna asta. N-am sa-i iau tort, dar poate am sa-i caut o felicitare. E chiar asa de greu de crezut ca am fost la facultate dar nu m-ati vazut :D?

Comments

Sim Filip said…
Bre, eu cred ca ai fost, dar oare de ce nu te-am vazut eu? :d Si ma mai intriga ceva: cine ti-a rupt cartea de licenta??? A, exista o carte de licenta??
PS: eu zic sa ii facem blogului petrecere surpriza :D

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…