Skip to main content

Hilizeste-te sub patura

Imi amintesc de zilele de practica in care cautam cu disperare un subiect pe care sa-l despic in cel putin doua parti. Nu gaseam nimic. Dar nimic. Si uite asa ajungeam la bine-cunoscutele life-uri care innebuneau (cred si) ziarele si profesorii. Chiar si asa, rugamintile mele de anul trecut au fost ascultate, ce-i drept cam tirziu. Aseara, in timpul focului de artificii puteam sa fac rost de primul meu subiect de presa adevarat. Mai mult hazliu decit tragic, doi soferi ce se binoclau la cerul colorat de deasupra Palatului, au produs un artistic accindent fix la un capat de Pod Ros. Spun artistic pentru ca a fost de ala cu portbagaj sarit, bubuitura ca de film, soferi isterici, miini in cap, gesticulari (putin) teatrale. Chiar si asa, am preferat ca Primaria sa termine cu sclipocirile de praf de pusca, accidentul raminind undeva in plan secund. Pina la urma am uitat complet de el, chiar daca totul se petrecea la mica distanta de banca pe care ma aflam (vezi textul anterior). Asa ca sa nu-mi mai zici mie mai Paraschive ca lucrurile tirzii iti aduc satisfactie.

Daca mai interesante mi s-au parut niste artificii decit doua masini calare una peste alta... evident, n-am spirit de jurnalist ori, din vreun boschet ma rugam sa apara alta Silvie de anul II. Paralela cu baletul si avind un nas mai fin.

Comments

Sim Filip said…
Eu as fi facut stirea asa: Din cauza artificiilor de zeci de milioane de euro furati de impostorul Nichita niste oameni au provocat un accident de proportii in Iasi. Din pacate, tot din cauza artificiilor diabolice, jurnalistii, ca de exemplu Sivia Bogdan, n-au reusit sa ajunga la locul faptei. Andreea?
Silvia Bogdan said…
De fel ar trebui sa exagerez, atit cit ma tine coarda ce-i drept, dar totusi s-o fac. Chiar la asta ma gindeam astazi cind, trecind pasarela si ajungind in fata garii am dat peste o teava de apa sparta cu care se chinuiau citiva muncitori. Deja imi imaginam titlul stirii in caz de vreun jurnalist s-ar fi folosit de intimplare: "Gara ieseana sub ape! Cinci tenisi au murit inecati!" :D.
razvan said…
toata viata ai fost o neserioasa... cand a venit vorba de facut lucruri care nu-ti conveneau. chill, you're excused :D

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".