Skip to main content

Evil-iada (Just for fun)

Din ciclul "Cit de prost rezista capul", niste intrebari si raspunsuri mai mult decit caracterizante. Culese si postate exact asa cum se aflau in starea lor timpit-naturala.

Cintaretul tau preferat? - "Britany Spears" (fata, 22 de ani, Iasi);

Cartea ta preferata? - "Tess D' uberfille... sau cum dracu' s-o scrie :)). Cine a scris-o? Asta chiar am uitat :D!. " (fata, 22 de ani, Iasi);

Descrie-te in citeva cuvinte. - "If you're rich, I'm single." (fata, 21 de ani, Iasi);

Ai hobby-uri, interese? - " I don't know right now which of them!... but are a lot :D." (fata, 20 de ani, Iasi);

Porecla? - "Sufarstar."
Suferi? - ":| a adevarat ca miam spus "sufarstar" dar nu in ideea ca sufar! :)) nu miai inteles mesajul! inainte, cam aku un an toata lumea avea scris peste tot "superstar"... eu vreau sa dramatizez... nu sufar de nimik... sunt o persoana normala... care ishi traieste viata la maxim in felul ei! :x" (fata, 17 ani, Iasi).

M-am oprit aici. Si astea-s doar raspunsurile fetelor. Exemple mai am o caruta, insa cu selectatul e mai greu. I'll be back with de boizzz, ye, ye! [Mi-am permis sa corectez doar greselile de punctuatie. Alea gramaticale is absolut fermecatoare!].

Comments

Anonymous said…
Intotdeauna trebuie sa apreciezi chiar si un inceput timid de personal branding. And, I must admit, these "kids" are on their (silly) way!
razvan said…
din aceeasi categorie: dati-le copiilor minte !!!

p.s: si esti sigura ca intr-adevar nu vorbeste invidia din tine? :P
Silvia Bogdan said…
Ultima solutie: minte la kil din bazar. Nu stiu care-i treaba dar in ultima vreme ma revolta tot mai tare copchii. Cred ca de vina-i licenta. De fapt stresul. In nici un caz invidia :D.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".