Skip to main content

Iasi 600? Sigur?

Hmmm. Intimplator, focul de artificii de aseara m-a prins pe o banca prin Podul Ros. Recunosc, am cascat gura efectiv, insa chiar de pe vremea cind a venit Vodafone [cerc, P] cu laserele lui extraterestre am recunoscut ca-s usor impresionabila prin lumina si culoare. Gura cascata sau nu, stateam si ma gindeam ca viitorul primar, sau de ce nu, acelasi de acum (reales), va avea o scuza mai mult decit plauzibila cind i se va cere socoteala de banii publici.

La cit or fi costat artificiilea alea (ca un spectacol sclipicos de citeva minute nu ne ajungea, ne-a trebuit unul de un sfert de ora) nu m-as mira sa spuna ca nu mai are bani nici de cumparat pixuri in Primarie.

Comments

Sim Filip said…
Iti zic eu ca nici o artifica nu a luat mai tare ochii decat mainile gigantice ale statuii neidentificate inca de pe Lapusneanu :D
Deci te impresioneaza culorile? ;))
Silvia Bogdan said…
Abia azi am vazut statuia si da, habar nu am pe cine se chinuie sa reprezinte. Cica e-n perfect acord cu cladirea-n fata caria se afla (nu stiu nici ce-i aia cu multe geamuri-oglinda). De ce nu mai am habar? Pai, in primul rind nu am idee de ce s-a intimplat aseara la Palat pentru ca uitasem complet de Iasi 600 bullcrap!

Impresionabila prin culoare, da. Multa si aiurea. Impresionabila si prin lumina. Dar daca-i vorba de-o lumina colorata, mi-ai luat ochii forever :)). O coci de-un laser colorat, ceva?
razvan said…
adica iar am ratat un adevarat ridicolo-spectacol organizat pe banii publici?
intr-adevar, traiesc ca o buruiana :((

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…