Skip to main content

Breinopauza

Mama?: - Pune mina si scrie...
Eu: -N-am subiecte...

Tata?: - Scrie despre chiloti...
Eu: Am scris de mult...

Cinenaibaesti?: - Tramvaie?
Eu: - Ohohoa, laitmotiv...

Ma dau batuta, nu te cunosc: - Si?
Eu: -Astept inca... desi din nimic poti scrie multe...

Apropo de altceva... iar e ziua blogului meu. M-am gindit sa schimb numaratoarea, adica sa sarbatoresc odata la 200 de postari.

Comments

Anonymous said…
scrie despre mine :)
scrie despre fabrici si uzine!
sau scrie despre cum nu ai ce sa scrii la modul persiflant, de creator de pamflete!
BATE CAMPII :)
Anonymous said…
revin...uite, scrie despre cum prevezi tu ca eu si cu tine o sa fim a doua casatorie intre oameni cu blog in romania, dupa visurat si denisa :))
MutreX said…
Ca sa intelegi ca am scris cam despre tot ce se putea scrie (ma rog, jumate, ca cealalta jumatate e pe blogul actual), look here:
http://jurnalistica.lit.uaic.ro/blog/?sectionid=26.

Cit despre casatorie... mare bou vis urit asta ;-j.
Sim Filip said…
1. LMA!
2. N-ai scris despre tot ce se putea pe J-Log, ba ai plecat de-acolo cu nesimtire si l-ai lasat negata. Ca si mine de altfel. Eu ma gandesc la o revenire in forta a trupei. A?

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…