Skip to main content

Scurt rezumat

  • pentru ca mai multi oameni m-au intrebat "cum se uita un cal in beci?". Pai se ia calul, se duce in beci si se uita acolo;
  • despartirile nu-s niciodata ca-n filmele americane cu adolescenti: funny;
  • in strinsa legatura cu subpunctul anterior: ai voie sa te imbeti ranga in prima noapte. Nu repeta experienta in noaptea urmatoare si stai departe de cladirile cu mai mult de doua etaje;
  • caut un pierce cu tija mai scurta, pentru buza. Orice indicatie pe harta m-ar putea ajuta;
  • mi-am adus aminte ca trebuie sa maninc. Dupa doua zile jumatate;
  • gata cu smiorcaiala, pune mina si fa ceva constructiv. Yes Sir!!!

Comments

Anonymous said…
ba da, chiar recomand imbatatu' lemn in prima noapte. eu as mai trece o data prin toate alea doar pentru o noapte de vodka :)
MutreX said…
Pai in prima noapte (adica azi-noapte) m-am imbatat ranga. Acum ma doare capul si imi dau seama ca n-am rezolvat nimic :D.
Xantipa said…
in ce sens prima noapte ? eu am pierce de buza cu tija scurta, cum de n-ai gasit pana acuma?
Sim Filip said…
Bai, eu cred ca ar trebui sa ma intorc la lucrurile serioase adicatelea la citit bloguri. Iar de imbatat nu zic nimic, eu dansez dupa un pahar. Nu cunosc termenul ranga :D De altfel, smiorcaielile n-au nimic rau.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…