Skip to main content

Scurt rezumat

  • pentru ca mai multi oameni m-au intrebat "cum se uita un cal in beci?". Pai se ia calul, se duce in beci si se uita acolo;
  • despartirile nu-s niciodata ca-n filmele americane cu adolescenti: funny;
  • in strinsa legatura cu subpunctul anterior: ai voie sa te imbeti ranga in prima noapte. Nu repeta experienta in noaptea urmatoare si stai departe de cladirile cu mai mult de doua etaje;
  • caut un pierce cu tija mai scurta, pentru buza. Orice indicatie pe harta m-ar putea ajuta;
  • mi-am adus aminte ca trebuie sa maninc. Dupa doua zile jumatate;
  • gata cu smiorcaiala, pune mina si fa ceva constructiv. Yes Sir!!!

Comments

Anonymous said…
ba da, chiar recomand imbatatu' lemn in prima noapte. eu as mai trece o data prin toate alea doar pentru o noapte de vodka :)
Silvia Bogdan said…
Pai in prima noapte (adica azi-noapte) m-am imbatat ranga. Acum ma doare capul si imi dau seama ca n-am rezolvat nimic :D.
xantipa said…
in ce sens prima noapte ? eu am pierce de buza cu tija scurta, cum de n-ai gasit pana acuma?
Sim Filip said…
Bai, eu cred ca ar trebui sa ma intorc la lucrurile serioase adicatelea la citit bloguri. Iar de imbatat nu zic nimic, eu dansez dupa un pahar. Nu cunosc termenul ranga :D De altfel, smiorcaielile n-au nimic rau.

Popular posts from this blog

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…

Veni-mi-ar rau!

Pina azi respectam doar doua* nume feminine din industria muzicala romaneasca. Una era Loredana Groza, pe care nu am vazut-o niciodata si despre care habar nu am ce cinta dar am auzit ca asa e bine, sa o respecti, iar a doua era Corina. Era, da? Dupa ce i-am vazut din greseala ultimul videoclip, mi-am dat seama ca a intrat, fara mari sanse de scapare, in lumea prostitutiei muzicale. Ii doresc mult succes in noua cariera si sper ca peste vreo 15 ani, atunci cind baiatul ei va iesi la agatat, sa se inspire de oriunde altundeva numai din versurile maica'sii nu.

* de fapt sunt vreo trei voi, insa nu m-am lamurit daca solista de la Moonlight Breakfast e romanca ori ba.