Skip to main content

Puzzel-ing pe linga

In plictiseala disperata de la serviciu, am zis sa incerc niste joculete on-line, poate poate asa oi pacali timpul. Si cum "spank the monkey" ori "spank the ass" mi se par niste jocuri cel putin idoate am zis sa aleg un puzzle.

Toate bune si frumoase pina cind am observat ca nici la nivelul pentru incepatori nu-s in stare sa lipesc trei piese dintr-un vultur sau un tradafir. Apoi m-a lovit. Dupa ce-am luat prin excludere toate piesele, poate, poate oi lipi macar doua, mi-am dat seama ca bucatile alea erau puse fix de panarama. Pe linga faptul ca erau intoarse pe dos, piesele nu aveau nici o legatura una cu cealalta.

Despre adminstratorii site-ului... numai cuvinte de lauda. Cu mentinunea "baga-mi-as..." in fata.

Comments

envi said…
ce tease ieftin... "baga`mi`as..." CE??? :)
MutreX said…
Nu l-as numi ieftin.
Anonymous said…
:( cred ca ai inteles gresit
bogdan.botezatu said…
Atmic Bomberman ai incercat?

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…