Skip to main content

Puzzel-ing pe linga

In plictiseala disperata de la serviciu, am zis sa incerc niste joculete on-line, poate poate asa oi pacali timpul. Si cum "spank the monkey" ori "spank the ass" mi se par niste jocuri cel putin idoate am zis sa aleg un puzzle.

Toate bune si frumoase pina cind am observat ca nici la nivelul pentru incepatori nu-s in stare sa lipesc trei piese dintr-un vultur sau un tradafir. Apoi m-a lovit. Dupa ce-am luat prin excludere toate piesele, poate, poate oi lipi macar doua, mi-am dat seama ca bucatile alea erau puse fix de panarama. Pe linga faptul ca erau intoarse pe dos, piesele nu aveau nici o legatura una cu cealalta.

Despre adminstratorii site-ului... numai cuvinte de lauda. Cu mentinunea "baga-mi-as..." in fata.

Comments

Anonymous said…
ce tease ieftin... "baga`mi`as..." CE??? :)
Anonymous said…
:( cred ca ai inteles gresit
Unknown said…
Atmic Bomberman ai incercat?

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".