Skip to main content

Asta nu film

De cind cu filmele horror, atunci cind cineva imi spune "ma privesti de parca te-as musca", ma uit cam dubios. Mai ales de cind am vazut Qurantine, o poveste proasta despre un grup de oameni turbati. La propriu. Nu mai conteaza ca pana la urma nu am inteles de ce se transformau in bau bau. Referindu-ne la tehnica de filmare, observ ca apar tot mai multe filme inspirate de Blair Wich. Adica toata actiunea este inregistrata cu o camera portabila. Mai mult decit atit, observ ca regizorilor le plac tot mai mult filmele care se termina prost (raportindu-ne la ideea ca binele invinge intotdeauna). La fel ca si in Cloverfield (in care tot personajele principale filmau ce se intimpla si cu care mi se pare ca seamana Quarantine foarte mult), aia buni mor la final.

Nu merita vazut decit daca esti foarte, foarte plictisit/a. Actiunea se desfasoara intr-o singura cladire in care personajele ajung sa se omoare intre ele. De ce? Probabil o avea legatura cu ultimele 10 minute din film. Daca nu, astept sa ma muste careva. Eu procesz mai lento.

Comments

unu' said…
Bai, ti-am zis sa nu te mai uiti la filme plictisitoare :p?
Chiar nu ma pot abtine :D.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".