Skip to main content

Citeste azi ca sa stii ieri

Probabil ca multi dintre voi primiti e-mailuri de la 9 AM, revista aia a presei cu stiri de ultima ora, daca nu secunda. Dupa cum bine stiti, ieri a murit Ion Dolanescu. In jur de ora 16.00. Pina au trimis aia de la 9 AM newsletter, se facuse ora 19.00. Atit de tirziu* incit si aia de pe Wikipedia completasera materialul despre Dolanescu cu data decesului.

Pe la ora 21.00, imi mai intra in inbox un mail. Subiectul era acelasi. Nu stiu daca am fata de om care nu intelege o chestie din prima, doar ca pina s-au chinuit ei sa faca o revista a presei, media epuizase subiectul. Ce nu inteleg nain eemii astia e ca-s in urma tare cu stirile avind in vedere ca pe Internet informatiile se transmit aproape instantaneu. Iar daca ala care se ocupa cu actualizarie pe site doarme, sa-i dea careva una peste ceafa.

*= de regula, atunci cind se intimpla ceva super-mega-extra-ordinar (si nu numai), mailul de la 9 AM intra in inbox cu 3-4 ore intirziere.

Comments

Anonymous said…
jesus christ (citit in spaniola)!! dios mio, whatever... nici nu stiam ca muri omu' asta... ar trebui sa mai stau si eu p'acasa...
wilson said…
:) exista intotdeauna "unsubscribe"
Stiu. Doar ca tot timpul gasesc altceva de facut decit sa dau un simplu click pentru a ma dezabona de la newletterul asta intirziat.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".