Skip to main content

Gad nu trazneste cu parul

In seara asta m-am bucurat de raul altuia, clar am sa ajung in Iad. Plus ca mai am doar 9 porunci de incalcat. Sa trecem la subiect insa. M-am bucurat din tot sufletul pentru ca vecina de la parter (care locuieste fix sub mine) a fost terorizata de bormasina unui vecin pina pe la ora noua si ceva. Femeia (sa nu-i zic altfel) asta m-a terorizat la rindu-i, vreo citeva luni, cu reprosuri gen "ciinele tau latra si nu pot sa ma odihnesc". Ciinele meu latra spuneai? Sa mori tu? Toti ciini latra cucoana. Revenind, chiar ma saturasem sa o vad la usa o data la doua zile (sau chiar la doua nopti), sa-mi bage placa cu imposibilitatea ma-sii de-a se odihni.

Avem si-un vecin nou care s-a mutat perete in perete cu timpita asta isterica. Tocmai el m-a razbunat azi si mai ca am crapat de bucurie. Bormasina-i bormasina. Sparge pereti si-ti forjeaza pina in creier. Isterica a facut spume de pe la cinci pina pe la noua si ceva. A batut in teava/ usa insa bormasinistul a avut mai multa minte decit mine si i-a inchis poarta-n nas. Uite cucoana, azi n-ai mai avut ce face. Sper ca te-ai odihnit acolo pe banca din fata blocului, unde ai stat ca dobitoaca pina dupa ora noua.

La cit mai multe gauri in pereti. Atit de multe incit o sa-ti doresti sa latre ciinele non-stop decit sa mai auzi macar cuvintul "bormasina".

Comments

ideea said…
Eu sunt vecina perfecta! Catelul familiei Cristea trece prin gradina mea,in plimbare si din pasiune imi mai fura ceva de la usa. Nu le-am reprosat nimic, inca, dar mi-am luat ciobanesc mioritic ;)
Ce dragut... doar ca eu nu am rabdarea necesara pentru a pune in aplicare tot soiul de planuri de razbunare subtile :D.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…