Skip to main content

Mostră de prostit fete iubăreţe

Acest mesaj provine de pe o reţea socială. Nu vreau să-l jignesc pe bietul băiat spunîndu-i că-i offtopic. Din contră, cred că acesta poate fi considerat un mesaj-lecţie adresat tuturor fraierilor care habar nu au ce-s alea dragoste, mulţumire şi implinire sufletească. Dar mai ales destinat celor care nu stăpînesc arta obţinerii ID-urilor la fel de bine ca boul ăsta de-a trimis mesajul.

P.S: Mi-a placut la nebunie maniera atît de subtilă prin care a trecut de la exprimarea absolut romantică la cea brutal de pragmatică.

Comments

envi said…
sa-mi bag picioru', deci asa se procedeaza? :( nu-i de mirare ca si acum sunt singur si nimeni nu da semne ca si-ar dori sa imparta un suc la punga cu mine.

ok, am inteles, deci asa am sa fac de-acum...

dear silvia, you're my mighty aphrodite, the flame that ignites me! ai prieten?
Silvia Bogdan said…
Nu inteleg engleza. Da.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".