Skip to main content

Mai schimbaţi vrăjelile

Pentru cei care mint în mod constant şi evită să dea bot în bot cu anumiţi oameni ori se sustrag de la a face anumite lucuri... Vă rog tare mult nu mai folosiţi aceeaşi scuză de fiecare dată şi nu refuzaţi trei propuneri "de ceva" la rînd.

Dacă de exemplu azi te rog să mă ajuţi să-mi duc cîinele la veterinar şi-mi zici că numai mîine poţi, nu-mi zi şi mîine că poţi abia poimîine. Dar mai ales dacă azi te-am sunat şi-mi spui că ţi-ai uitat telefonul în dulap, în cutia cu zahăr (da, nici eu nu ştiu cum a ajuns acolo), mîine nu-mi zi că ti-au închis ăia de la Orange abonamentul. Te rog, nu tot o scuză legată de telefon, devine evident că mă bulşităreşti.

Mincinoşii de profesie ar trebui să mai facă din cînd în cînd un brainstorming.

Comments

Robintel said…
:)) Eh, asta se întâmplă când respectivul nu are imaginaţie. :))
Anonymous said…
sa-mi bag picioru', cand citii titlul in feed, am crezut ca te-ai saturat de aceleasi vrajeli cand vine vorba de apropiere sentimentala :))

zau bre? chiar iti servi cineva pastila cu "telefonu-l uitai in zaharnita"?!?!?! fermecator, jur!
Nu e Relevant said…
Nu e mai simplu sa refuzi oare?
Sau sa-i spui sa-i bage 3 fumuri la potaie in gura ca sa nu mai aiba nevoie sa mearga la veterinar?(de exemplu)
@ Envi: din cite ma cunosti crezi ca mi-as expune problemele sentimentale pe blog :D? Aia cu zaharnita nu-i reala insa minciunile pe care le aud sunt ceva in genul: dupa ce ca mint o mai fac si prost;
@ Nu e Relevant: intr-adevar, ar mai simplu sa refuze decit sa se puna in situatii penibile.
Anonymous said…
Bulsitareala! Bulsitareala!! Bulsitareala!!!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…