Skip to main content

Noi, chiriasii

Cind stai cu bagajele in strada si tot ce-ti doresti este sa gasesti un acoperis sub care sa stai, solutiile cele mai la indemina par si cele mai bune. Cind insa incepi sa te uiti in jur si sa observi ca lipsesc lucruri esentiale unui trai de biped fara pretentii, cam trebuie sa-ti reconsideri planurile.

Si iata-ma iarasi cautindu-mi chirie. Asta dupa vreo citeva zile in care intre mine si colega de apartament au aparut destul de multe replici gen: "bai, tu ai vazut ca nu avem masa in bucatarie/ etajera in baie/ nici un scaun in casa/ repartitoare/ masina de spalat etc?".

Daca in curind nu mai primiti vesti de la mine inseamna ca am disparut prin casa :).

Comments

mitza said…
Welcome to the club :D
Deocamdata mi se pare funny. Mutatul in Bucuresti devine tot mai amuzant.... for now :D.
mitza said…
Sa vezi ce amuzant o sa fie cand o sa incepi sa depinzi de viata si salariul de capitala.
Deja fac asta, de aceea nu stiu cit timp o sa mi se mai pare amuzant mutatul asta :P.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".