Skip to main content

Despre teama de singuratate

Influentata fiind de evenimentele in care m-am trezit prinsa in ultima vreme, mi-am permis sa preiau un text ce exprima exact ceea ce eu n-as fi putut spune chiar daca mi-as fi gidilat cei mai productivi neuroni. Sursa este asta.

"Dacă nu ti-e teama de singuratate, trebuie sa-ti fie teama de faptul ca te-ai putea obisnui cu ea."


Nu cred ca singuratatea sincera este cel mai rau lucru din lume, ci relatiile aiurea, in care există singuratate mascata. Consider, poate de aceea sunt si singura, ca mai bine sunt sincera cu mine si-mi asum singuratatea, decat sa fiu cu cineva gresit, fundamental fiind tot singura, chiar daca mai ocupata.

Problema spinoasa apare cand te obisnuiesti cu singuratatea, iar aceasta devine normalitate, ignorand faptul ca suntem construiti biologic si psihic sa fim angajati in relatii, cupluri etc."


Multumesc Robintel.

Comments

Robintel said…
Cu plăcere! Mă bucur că ţi-a plăcut. Înseamnă că articolul şi-a atins scopul.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".