Skip to main content

District 9


Un film destul de ciudatel ce prezinta o poveste diferita de cea pe care o stim cu totii despre relatia extraterestri-oameni. Chiar daca la inceput pare putin haotic, merita vazut pina la final. Rolurile s-au inversat de asta data, oamenii tinind in scalvie o specie extraterestra "ratacita" pe planeta noastra acum 28 de ani. Motivul pentru care ciudatii nu sunt lasati sa plece nu face decit sa sublinieze inca o data ideea unei specii umane infecte. Enjoy it!

Comments

wilson said…
da, clar, frumos :)
mitza said…
L-am vazut si eu , la recomandarea unui prieten. Dar cam de unde incep oamenii sa mute alienii. Cam tras de par la reactiile si comportamentele umane , dar in mare ne caracterizeaza.
Silvia Bogdan said…
@ Wilson: frumos... si kind of sad :D;
@ Mitza: macar nu-i acelasi bulshit gen extraterestrii care invadeaza Pamantul si incearca sa omoare toata specia umana.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".