Skip to main content

Flash mob my bass

Ieri, flash mob Michael Jackson Tribute în Iaşi. Cînd a fost în Reştibucu eram în Iaşi iar ieri eram în Reştibucu. Bun aşa rău. Nu contează asta. Nu c-aş fi fost mai stalucită faţă de cei care au participat dar... vedeţi mai jos. Ideea conteză însă în final, nu-i aşa?, (bulshit):Locaţia: Piaţa UniriiLocaţia: Bulevardul Ştefan Cel Mare

Lucrul pe care nu l-am înţeles însă la nici un flash mob văzut la noi e de ce naiba e presa acolo? Chiar nu s-a prins nimeni (dintre organizatori, că alţii mai şi gîndesc) că din cauza jurnaliştilor ălora s-a cam dus dracu' ideea de spontaneitate?

Comments

Manescu said…
primul clip : o grama' de floace cazute de pe cur + o basina cheala care trece la mijlocul clipului prin cadru !

al doilea clip : ala cu camera era mai beat decat eram eu sambata trecuta

pe general un kkt cu motz ! bine ca am fost plecat la Cluj !
Sebi said…
In Cluj flashmobul a fost mediatizat in cadrul festivalului stundentesc cica. Tre' sa fii tare destept sa faci asta zic eu.
@ Mut_Fushte: dar vai mai animalule, ce urit vorbesti!
@ Razvan: am auzit, niste timpiti.
Manescu said…
animalu' de mine ... !!!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…