Skip to main content

Probleme cu timpul

Bine ca am aflat că s-a dat ceasul cu oră înapoi după ce m-am întors de unde trebuia s-ajung cu 60 de minute mai tîrziu. Buna dimineaţa, am trecut de postarea cu numărul 666.

Bonobo - Nightlite << = asta e un link, da (Mitza nu le vede :p).

Comments

Mut Fuşte said…
nu le vede ca nu le subliniezi ! nici eu nu le vad ... daca nu scrii pe ele ca-s link-uri (ca legaturi nu mai avem in dictionar :) )
mitza said…
Merci merci! Asa mai merge. Inainte dadeam click pe orice text ce-l vedeam colorat. Si , cum scrii curcubiceshte , incepusem sa o iau razna, dadeam clicuri intr-o fericire. Asa m-am lasat de cautat linkuri.

Suna bine melodia.

Mi se pare mai antrenanta o serie de piese ce se leaga intre ele. Dar n-am mai avut timp in ultima vreme si oricum lumea e interesata de anumite piese (s-ar putea sa ma las de seturi). Asa ca uite altele:
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=YkxJK3BBaFJlM1JjR0E9PQ&key=7419796b96263d0c1857568aff11894176100c2f&bid=Z01NSU5DOC96NE0wTVE9PQ

Genul este drum&bass mai vechi , clasic (il am de mult prin calculator), cu ceva tente ambientale. Nu e extraordinar dar e dragutz. Vroiam sa imi tina D-zeu obiceiu' cu postatul de muzica si de selectii de melodii noi n-am avut timp.
mitza said…
Am mai gasit una pierduta printre rafturi:
http://www.trilulilu.ro/draganuta/2871012247aa7e

Si ca tot veni vorba de drum&bass, daca nu ai auzit de TMBASE, da o geana acilea: http://www.tmbase.ro/index.php
Io anul asta iar l-am ratat. De cativa ani ma tot screm ca ajung si eu sa vad cum e. Dar poate la anu' ...
Silvia Bogdan said…
Da, buna asta cu scriu curcubeiceste :P. Si nu, nu am auzit de TMBASE... cred :-??.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".