Skip to main content

Tot binele spre mai bine

Veste buna pentru cei care-si doreau sa nu-mi mai auda gura. Mi-am pierdut vocea :)). Lucrul asta l-am descoperit acum 10 minute, dupa ce am raspuns la telefon. Pentru ca azi nu am interactionat foarte mult cu oamenii, nu am fost nevoita sa articulez prea multe silabe, insa inevitabilul s-a produs intr-un final.

Daca nu-i raceala si-i laringita, presimt ca urmeaza un luuung concediu medical. Rautaciosii pot profita de ocazie si ma pot tortura cu discutii interminabile la telefon. NOT!

Comments

Coyote said…
Care era numarul tau de telefon?
mitza said…
Intre timp asculta daca nu poti vorbi:


1. Vandalism - Hablando (Club Mix)
2. The Ian Carey Project - Get Shaky (TV Edit)
3. Snap - Rhythm is a dancer (BuzzTech Remix New Version)
4. Kidda - Under the sun
5. Jorge Martin S - Heat (Player And Remady Remix)
6. Ev0 - Bad Ass (Ortega & Gold Remix)
7. Fragma - Memory (Klaas Vocal Club Mix)
8. Elize - Hot stuff (Hi Tack Club Mix)
9. Dirty South - D10 (Avicii VS Philgood's Vicious Mix)
10.Chocolate Puma vs Hardsoul - R2G2
11.Chicane - Everyday
12.Topmodelz - Your love
13.Cidinho & Doca - Rap das armas (D.O.N.S Remix)
14.Ferry Corsten feat. Guru - Junk (Flashover Mix)

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=Y1RwZGlpOC85RmJ2Wmc9PQ&key=c3767d4c103e98498a4abc62b51b99b44ef6afcb&bid=Z01Qc0w2a0RsMHl4dnc9PQ

Asta-i mix pentru sendintele lui Manescu de Tae Bo =)) . Am cam zbarcit-o la un moment dat. Dar dupa 20 de incercari in diferite combinatii nereusite , incepusem sa-mi pierd rabdarea.
@ Coyote: tot ala e :);
@ Mitza: mersi, asa ca pentru dimineata. P.S: da' productiv mai esti frate!
Later edit @ Mitza: mai omule, asta a fost bun, bun. Chiar foarte bun. Pot sa zic chiar ca a facut minuni cu starea mea de spirit :).

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…