Skip to main content

Trei filme de weekend

Am citit Portretul lui Dorian Gray cînd aveam vreo 16 ani. Ideea personajului masculin care şi-a vîndut sufletul Diavolului în schimbul tinereţii veşnice m-a fascinat încă de pe atunci, motiv pentru care am tot sperat la o ecranizare (decentă) a romanului. Celor care au gustat povestea unui tablou ce îmbătrîneşte în locul celui portretizat pe pînza lui, le recomand pelicula lansată în 2009.Ce alte filme am mai văzut şi mi se par demne de luat în seamă? Păi ar fi:
  • Pandorum, ceva cam prea încîlcit pînă înspre final însă pe care tocmai deznodămîntul neaşteptat îl salvează.
  • The Box, un pic prea apăsător pentru gusturile mele dar cu un mesaj destul de puternic. Cei pe care î-a încîntat povestea lui Donnie Darko or să se lase prinşi şi de asta.

Comments

Menumorut said…
recomandam si "Whatever works"
Ţiţi Fursec said…
Ooo, no romantic stuff this time of the year :P.
Recent am vazut dorian gray. fain. insa daca vrei sa experimentezi ceva mai hardcore http://www.imdb.com/title/tt0217019/
Marchizul de sade in romaneste sau simplu Sade un film din 2000 facut dupa un roman superb. Mult mai bun dar mult mai bun decat frumosul dorian
Ţiţi Fursec said…
Stenchiu, cu siguranta am sa-l "incerc".

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".