Skip to main content

Ne-am rîs de luni

  • minutul 34, 35 sau 36 (undeva pe acolo). Asta ca să nu uit a cinşpea oară unde am ramas. Ţiţi e ca ăla/ aia care trebuie să ţină un carneţel în care a scris unde ţine carneţelul pe care şi-a notat toate lucrurile importante. Aţi priceput, nu?
  • pentru că e prima zi din săptămînă, pentru că trebuie să merg la serviciu deci pentru trebuie să mă mobilizez. I'm back in triznis, pentru ultima dată anul asta (ce de-a pentru în paragraful ăsta).
  • azi dimineaţă am găsit în chiuveta din baie un melc dintr-ala fără cochilie. Era atît de lung încît era să-l confund cu Anaconda şi s-o sun pe Jennifer Lopez să vină să şi-l ia din chiuveta mea. Pentru că m-am tot uitat la filme de acţiune cu muieri puternice, evident că nu m-am panicat ca o Ţiţi Piţi, deci nu m-am urcat pe dulap. Am zis doar: FUCK!!! (întocmai ca o femeie puternică dintr-un film de acţiune american). L-am apucat pe individ de urechi şi l-am trimis înapoi de unde a venit - cel mai probabil de pe canalizare. Presimt însă că nu e singurul Snail Man care se aventurează prin baia mea deci care are soluţii pentru exterminarea acestei rase...

Comments

mitza said…
Şi două roşii cu pâine, sau cu ceapă şi mămăligă, să nu moară de foame.
Michailos said…
Nu l-ai luta cu mana goala, nu? Eu am gasit o data o chestie de genul acesta prin curte; era sa calc pe ea. Era destul de lung, verde si in coada avea un ac putin incovoiat. Real alien! Am si poze cu el.
Ţiţi Fursec said…
@ Butterfree: pusa in canalizare?
@ Mitza: :)).
@ Michailos: Doamne fereste. Alien zici? Cum putem face rost de o poza :D?
colaholicu said…
poate melcu' venise cu sorcova :-??
Ţiţi Fursec said…
Sorcova nu era pe 1 ianuarie? O fi venind cu anu-n cap, cine mai stie :D?
mitza said…
Vezi că sunt nişte plicuri cu un praf care se cheamă Mr. Muscle. Se găsesc şi pe la magazinele normale dar în mod sigur găseşti la hipermarketuri la articole de curăţenie. Pui praful ăla în canaliazarea cu poarta interstelară şi torni apă clocotită peste (vreo 2 litri cel putin). Şi să stai cu capul mai departe să nu inhalezi aburii care ies. O să-i pârlească pe maţ pe nenoriciţi! Dacă ţi-e milă de ei nu folosi metoda asta. În mod normal e folosit pentru desfundare , dar mie unul mi se pare ideală metoda. A , si vezi să nu desfaci plicul cu gura.
Ţiţi Fursec said…
=)) weiii, da' sadic mai esti. Pesemne au presimtit ca o sa-ti cer si tie parerea... au disparut fara urma.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…