Skip to main content

Frigiderul gol goluţ

Aseară mi-am promis că azi ies să-mi iau pîine (de la magazin, nu s-o fur de pe undeva). Ştiu, nu e ceva neobişnuit să faci aşa ceva însă la mine rutina asta nu mai e valabilă de ceva vreme. Evident, Ţiţi nu a luat pîine nici astăzi deci a sfîrşit prin a pleca nemîncată la serviciu (MERITĂ!). Doar că...

... în seara asta s-a gîndit să-şi mai dezgheţe frigiderul (din plictiseală, desigur). Şi  atunci a lovit-o. După ce a mîncat ultimele trei felii de ananas ce aveau un gust destul de dubios de hering (nu ştie de unde şi pînă unde), Ţiţi s-a hotărît că mîine va ieşi să îşi cumpere mîncare.

Sincer, mi s-a acrit de biscuiţi Pepito şi fursecuri. For real. Şi nu, nu-mi schimb porecla.

Comments

mitza said…
Se pare ca tu traieshti studentzia cu intarziere.
Noi mancam branza mucegaita si paine uscata acum patru ani.
S-ar putea ca borcanele tale sa fie deja bombe biologie prin frigider.
PS: Am scos un set nou.
Ţiţi Fursec said…
:)) A, nu, nu. Toate ingredientele din care s-ar putea face mincare zac la mine-n frigider insa... chiar nu mai am timp de nimic lately. Oricum, in juma' de ora ies sa-mi cumpar de-ale gurii - gen detergent de rufe si vase, balsam :)).

Setul... acum il ascult, asa ca de dimineata.
Dragos said…
Poate nu te evapori pana ma intorc, ce zici :p?
envi said…
senzatiile tari de tot erau la parizerul traditional intre doi biscuiti de aia, vrac, d-aia de pe vremea lui cauciuc melinte. pfu, cu o scobitoare la mijloc, le-as pune si pe un platou.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…