Skip to main content

Hy şi bye, cum ar veni

  • Ţiţi Fursec vă scrie din acelaşi loc din care vă scria şi pînă acum. Numai că azi e cu an mai bătrînă şi-n acelaşi timp mai înţeleaptă :D.
  • La mulţumesc celor care şi-au amintit de data de 12 februarie - cu sau fară ajutorul Facebookului :). Dacă cineva mi-ar fi spus acum jumătate de an că următoarea aniversare mi-o voi petrece cu cea mai antipatică persoană din firmă (cel puţin impresia asta o aveam cînd eram în Iaşi), aş fi rîs mai mult decît daca aş fi auzit un banc foarte, dar foarte bun.
  • Ţiţi intră în vacanţă - de parcă nu ar fi de ajuns că am lenevit pînă acum. Ne reauzim la întoarcere. Asta dacă-mi zboară fluturii din stomac şi revin la lucruri mai serioase decît îndrăgostelile de după ninsoare. C' ya!

Comments

alinutza said…
:(( daca pleci...ia-ma si pe mineee...
Ionut said…
La multi ani! :D
colaholicu said…
i-auzi.. traiasca tzitzi. LMA!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…