Skip to main content

Scrisoare din lumea de dincolo. Cautam translator

"Draga jurnalule, se facea ca abia aflasem un mare secret. Cica, daca te ineci cu vreun os de peste, trebuie sa iei cit mai repede un git de otet ca sa ti-l dizolve sau cam asa ceva. Foarte mindra fiind de descoperirea mea (si in acelasi timp cam ingusta la minte), ce nu-mi trece prin cap? Ca e suficient sa insfac un os de peste de pe undeva si sa fac experimentul turnind otet peste el. No, eu am tinut musai sa-l inghit.

Iata-ma citeva  minute mai tirziu, zvircolindu-ma pe gresia din baie. Abia m-am tarait pina in bucatarie dar nu am reusit sa gasesc blestemtul ala de otet din cauza dezordinii de prin dulapuri. Si iat-o p marea Titi Fursec, trecind in Lumea de Dincolo (sper ca macar acolo au diacritice) sufocata cu un os de peste. Penibil, nu?"

M-am trezit putin socata de cosmarul dubios pe care tocmai il avusem. Am cautat osul de peste peste tot insa nu a fost de gasit nici macar in git (pe verificate). Faza horror din toata chestia asta? Dezordinea din bucatarie era inca acolo.

Comments

Coyote said…
Măcar a făcut sens visul, cum zice neamţul. Bine ca nu te-a înghiţit sticla de oţet şi n-ai fost salvată de osul de peşte, pe care l-ai băut.
mitza said…
Cica "To dream that you are choking on an object, suggests that you may find some advice/remarks/situation hard to swallow or difficult to accept. In particular, if you are choking on food, then it may be an expression of self-guilt and unnurtured feelings."

Asa o fi ?

Luat de pe http://dreammoods.com/cgibin/dreamdictionarysearch.pl?method=exact&header=dreamsymbol&search=choking

Mie mi-au nimerit de multe ori.
Dragos said…
Eu cred doar ca trebuie sa faci ordine in bucatarie :D.
Anonymous said…
[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…