Skip to main content

Am ales

In No Diacritice Land Titi isi continua viata secreta. Acolo, timp de opt ani ea a fumat cite o tigara pe zi, adica a pierdut:
  • 2922 de tigari
  • 29220 de minute (pentru fiecare cui "savurat" a cheltuit in aproximativ 10 minute din rezerva Bancii de Clipe)
  • 487 de ore
Adica a fumat aproximativ 20 de zile fara oprire. Prin comparatie, nu cred c-a fost indragostita 20 de zile consecutive (ori nu la aceeasi intensitate ca-n prima).

De citeva ori pe zi, Titi se intoarce din No Diacritice Land si se apuca de socotit. Cind vine vremea sa-nmulteasca cele 2922 de tigari cu 20, 30 sau (citeodata) 40, o ia cu ameteli. Toarna rezultatul in ceasca de cafea, amesteca bine si soarbe licoarea cit de repede poate.

In viata reala Titi n-a mai baut cafea amestecata cu cifre de mai bine de jumatate de an.

Comments

Dragos said…
Poate ma convingi si pe mine sa intru in secta ta de nefumatori :)). Nu de alta dar pe tine nu te-am auzit sa te plangi.
Unknown said…
nu te vei reapuca tu vreodata??nu o sa am eu satisfactia sa te pun sa calculezi fiecare cuvant spus impotriva mea cand fumez??nu ca te blestem dar sa nu dea domnu' pt ca va trebui sa te muti in Polinezia :)) deocamdata sa stii ca sunt mandra de tine :*
Silvia Bogdan said…
De "frica" ta nu cred ca ma mai apuc vreodata. Cel putin nu cit timp o sa mai mincam din aceeasi eugenie :)).

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".