Skip to main content

Am ales

In No Diacritice Land Titi isi continua viata secreta. Acolo, timp de opt ani ea a fumat cite o tigara pe zi, adica a pierdut:
  • 2922 de tigari
  • 29220 de minute (pentru fiecare cui "savurat" a cheltuit in aproximativ 10 minute din rezerva Bancii de Clipe)
  • 487 de ore
Adica a fumat aproximativ 20 de zile fara oprire. Prin comparatie, nu cred c-a fost indragostita 20 de zile consecutive (ori nu la aceeasi intensitate ca-n prima).

De citeva ori pe zi, Titi se intoarce din No Diacritice Land si se apuca de socotit. Cind vine vremea sa-nmulteasca cele 2922 de tigari cu 20, 30 sau (citeodata) 40, o ia cu ameteli. Toarna rezultatul in ceasca de cafea, amesteca bine si soarbe licoarea cit de repede poate.

In viata reala Titi n-a mai baut cafea amestecata cu cifre de mai bine de jumatate de an.

Comments

Dragos said…
Poate ma convingi si pe mine sa intru in secta ta de nefumatori :)). Nu de alta dar pe tine nu te-am auzit sa te plangi.
Alina said…
nu te vei reapuca tu vreodata??nu o sa am eu satisfactia sa te pun sa calculezi fiecare cuvant spus impotriva mea cand fumez??nu ca te blestem dar sa nu dea domnu' pt ca va trebui sa te muti in Polinezia :)) deocamdata sa stii ca sunt mandra de tine :*
Ţiţi Fursec said…
De "frica" ta nu cred ca ma mai apuc vreodata. Cel putin nu cit timp o sa mai mincam din aceeasi eugenie :)).

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…