Skip to main content

Haotic post (II)

- Chiar nu înţeleg de ce mă bagi pe mine în cîcatul ăsta...
- (scobindu-se în dinţi) Taci şi scrie aşa:

"Şi dacă tot timpul a fost draguţă cu tine (sau macar a încercat), nu poate ca deodată să se comporte ca o scîrbă ce e, nu? Şi cel puţin nu în public, aşa cum faci tu.

Şi nu, o facultate nu te face neapărat mai deştept însă te ajută să ai un vocabular mai vast decît cel al unei maimuţe. O facultate te ajută să poţi să o jigneşti şi altfel decît numind-o "tîrfă".

Şi ceea ce nu înţelege e de ce eşti ofticat. Pentru că nu şi-a pus-o cu tine sau pentru că şi-a pus-o cu unul dintre prietenii tăi? Sau amîndouă? 

Adresa ei de mail o ai aşa că poti să-i răspunzi oricînd. Asta pentru că aici nu mai poţi scrie. "

- Bagă şi-o înjurătură ceva...

"P.S: Cretinule!"

Comments

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".