Skip to main content

Caut, caut, caut

  • ÎN SFÎRŞIT! Pantalonii cu buzunare (peste patru la număr) pe care-i găseam absolut oribili în trecut şi-au găsit însemnătatea şi în cazul meu pierdut. Datorită acestei inovaţii vestimentare care este, atunci cînd Ţiţi iese la alergat poate să-şi care după ea nu doar abonamentul RATB, cheia de la interfon, telefonul, spray-ul paralizant şi mp3-ul. Acum poate să îşi ia şi o cinzeacă de ceai de opium pe care s-o ţină în compartimentul de sub genunchiul strîmb, stîng adică.
  • acum că două treimi din Moldova s-a mutat la Italea, aceeaşi Ţiţi Fursec caută un partener/ o parteneră de jogging. Nu o interesează dacă alergaţi cu spatele sau cu ţigara în gură ori dacă faceţi flotări cu o mînă şi cu cealaltă fandări, ideea de companie se subînţelege. Cred. 
  • de azi m-am lăsat (iar) de citit ziare şi boldit ochii în televizor (mă reapucasem odată cu apariţia ghioceilor, pentru cine nu mai ştie). De fiecare dată cînd deschid site-ul vreunei agenţii de ştiri mai dau peste o tăiare de salariu, o majorare de taxă, o scumpire de medicament. Mi-a ajuns. Şi de data asta dacă va fugi Băsescu din ţară, dacă or să cumpere americanii tot poporul român sau o să cadă Guvernul iar eu am să aflu ultima, zău că n-am să mă supăr. Prefer să fiu o ignorantă şi-o dezinformată. Menţionez că vreau şi coroniţă.

Comments

Dragos said…
Iti iei spray-ul dupa tine :))? Ai innebunit.

P.S. Varianta in care ne cumpara americanii mi se pare cea mai fericita :p.
Ţiţi Fursec said…
=)) stai ca nu am pot opri din ris. Faza cu spray-ul era o gluma. Poate pentru ca nu am unul. Daca mi-as cumpara, cine naiba mai stie.

Ah... gata, m-am oprit.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…