Skip to main content

Caut, caut, caut

  • ÎN SFÎRŞIT! Pantalonii cu buzunare (peste patru la număr) pe care-i găseam absolut oribili în trecut şi-au găsit însemnătatea şi în cazul meu pierdut. Datorită acestei inovaţii vestimentare care este, atunci cînd Ţiţi iese la alergat poate să-şi care după ea nu doar abonamentul RATB, cheia de la interfon, telefonul, spray-ul paralizant şi mp3-ul. Acum poate să îşi ia şi o cinzeacă de ceai de opium pe care s-o ţină în compartimentul de sub genunchiul strîmb, stîng adică.
  • acum că două treimi din Moldova s-a mutat la Italea, aceeaşi Ţiţi Fursec caută un partener/ o parteneră de jogging. Nu o interesează dacă alergaţi cu spatele sau cu ţigara în gură ori dacă faceţi flotări cu o mînă şi cu cealaltă fandări, ideea de companie se subînţelege. Cred. 
  • de azi m-am lăsat (iar) de citit ziare şi boldit ochii în televizor (mă reapucasem odată cu apariţia ghioceilor, pentru cine nu mai ştie). De fiecare dată cînd deschid site-ul vreunei agenţii de ştiri mai dau peste o tăiare de salariu, o majorare de taxă, o scumpire de medicament. Mi-a ajuns. Şi de data asta dacă va fugi Băsescu din ţară, dacă or să cumpere americanii tot poporul român sau o să cadă Guvernul iar eu am să aflu ultima, zău că n-am să mă supăr. Prefer să fiu o ignorantă şi-o dezinformată. Menţionez că vreau şi coroniţă.

Comments

Dragos said…
Iti iei spray-ul dupa tine :))? Ai innebunit.

P.S. Varianta in care ne cumpara americanii mi se pare cea mai fericita :p.
Silvia Bogdan said…
=)) stai ca nu am pot opri din ris. Faza cu spray-ul era o gluma. Poate pentru ca nu am unul. Daca mi-as cumpara, cine naiba mai stie.

Ah... gata, m-am oprit.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".