Skip to main content

iuşudgofaciorself

Ce facem cu "prietenii" care îşi aduc aminte că respiri doar atunci cînd nu-i mai bagă restul lumii în seamă? Care te întreabă de sănătate doar atunci cînd sunt gripaţi (aşadar sechestraţi la domiciliu) şi nu au cu cine conversa pe Messenger? Care nu-ţi dau telefon decît să-ţi spună că s-au plictisit şi că mutarea într-o altă ţară nu a fost o idee aşa bună pentru că nimeni de acolo nu vorbeşte limba lor?

Să nu mai zic despre cei care îşi aduc aminte numărul tău de telefon doar atunci cînd sunt în trecere prin oraşul în care locuieşti şi au nevoie de găzduire pentru o noapte/ două/ trei? Ori de cei care brusc au chef de beri şi sucuri pentru ca mai apoi să-ţi ceară "nişte" bani împrumut? Şi lista o poate completa fiecare cu exemple personale...

Cine zicea, bine zicea. Vorba aia cu facerea de bine şi futerea.

Comments

Dragos said…
Ti-as zice ca pe astia sa-i tratezi cu indiferenta... dar cred ca rasa asta de oameni de care vorbesti tu nu are habar de notiunea asta :D.
Mut Fuşte said…
Cel mai mult ma bucur cand oamenii imi cer bani si nu vreau sa le dau ca-s un "zgarcitul dracu'" !!! Atunci am sa rad in sinea mea cu gandul la vacanta intr-o tara straina pe care am planuit-o peste an.
alinutza said…
titi draga mea, nu te ofusca, vb aia:prietenul la nevoie se cunoaste...pentru restul exista Mastercard :)

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…