Skip to main content

Papusoi, ce-ai in tigara?

Nu trece saptamina fara ca mass-media sa nu scoata la lumina vreo noua reteta de droguri home-made. Imi amintesc ca prin iarna, intr-un numar al Adevarului de Seara, putem gasi un original indreptar al halucinogenelor preparate din semnite de flori (da, da, alea de le tineti prin ghivece sau prin fata casei). Seminte pe care le puteai cumpara din orice magazin Kaufland daca nu ma insel (daca faceti un exercitiu de memorie sigur va amintiti articolul). Nu mai retin cum se numea planta (mare timpenie ar spune unii) cert e ca autorul materialului te invata de la A la Z de unde s-o iei, cum s-o prepari, ce cantitati tre' sa folosesti, ce senzatii iti da daca o tragi pe nas/ bagi in vena/ presari pe tarta cu fructe s.a.m.d.

Facind o paralela, nu stiu de ce ne mai miram ca in ultima vreme numarul sinucigasilor care folosesc Furadanul pentru a trece in lumea de dincolo a crescut. Si asta e doar un exemplu. Mai stiti momentele alea in care dupa terminarea vreunui film va intrebati "pai cum sa nu le dea astora idei sa faca timpenii?".

Astept cu nerabdare ca vreo publicatie de specialitate sa scoata pe piata "Ghidul drogangiului domestic". Nu mare mi-ar fi mirarea sa aflu ca si varza poate fi trasa pe nas si ca apoi m-as putea intilni cu Alba ca Zapadas si Lupul fioros. Sau erau cei Sapte Pitici?

Comments

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".