Skip to main content

Dacă nu murim în 2012

Dincolo de miştourile maică'mii şi crucile lui taică-miu vizavi de subiect, m-am gîndit că ar fi o chestie tare faină ca măcar o dată în viaţă să ajung la Wolong. N-am zis că mîine, poimîine, dar nici peste 30 de ani cînd (probabil) nu voi mai fi în stare să car nici trei crengi de bambus.

Mi s-ar părea o chestie super tare să mergi acolo ca voluntar şi nu ca simplu turist care se zgîieşte la urşi printre gratii. Adică, dacă tot străbaţi juma' de planetă pînă la chinezi, măcar să pui puţin osul la treabă. Ceea ce m-a mirat însă e faptul că pentru a putea deveni voluntar la Wolong... trebuie să plăteşti. Cam 100 de euro pe zi din ce am citit pe diverse site-uri.

Planul nu e complet abandonat însă nu-mi ies din cap cîteva imagini dintr-un documentar. Acelea ale unor turişti-voluntari care erau nemaipomenit de încîntaţi pentru că aveau ocazia UNICĂ de a aduna caca de panda. Evident, după ce au plătit pentru a putea face lucrul ăsta. Şi io sunt ciudată?
.

Comments

KOT said…
Nu intotdeauna ce semeni, aia culegi
alinutza said…
sigur pentru ursi te duci tu in chinezia?
Silvia Bogdan said…
ŞI pentru urşi :D!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".