Skip to main content

Asta chiar e din prea mult timp liber

Plictisiţi (dacă nu chiar enervaţi) de versurile idioate ale pieselor auzite la radio/ tv/ mai ştiu eu pe unde? Nimic mai simplu. Încercaţi să ascultaţi nişte muzică străină*. Aici mă refer la una lălăită într-o limbă complet necunoscută. Eu am început să o fac şi rezultatele sunt dintre cele mai bune. Avînd în vedere că nu înţeleg o iotă din ce cîntă soliştii, pot să-mi imaginez că versurile alea înseamnă absolut orice. Matematicianul poate să-şi închipuie că ascultă nu ştiu ce ecuaţii, profesorul nişte versuri de Eminescu, gagicile lista cu magazinele din mallu-uri care oferă reduceri et patati et patata. Partea şi mai bună e că la fiecare ascultare pot schimba povestea, deci e ca şi cum aş asculta o piesă nouă de fiecare dată.

* Pe bună dreptate, unele persoane ar putea specula că m-am apucat de ascultat muzică în chineză. Ei bine, nu.


.

Comments

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".