Skip to main content

Cea mai vegetariană vegetariană

În urmă cu vreo doi ani taică-miu bocea în pumni că nu vreau să gătesc nici să mă baţi cu biciul. Fiind o persoană atentă la doleanţele celor din jur (a se citi: din prea multă plictiseală) am început ca de-o bucată de vreme să pierd vremea şi prin bucătărie. Acum, acelaşi tată se dă de ceasul morţii că stric ingredientele aiurea şi că oricum niciodată nu-mi iese ceva comestibil. Aşa o fi, de mică bănuiam că m-au infiat iar adevăraţii mei părinţi sunt extratereştri - altfel nu-mi explic cum pot mînca toate necomestibilităţile.

Noroc cu 8 Martie. Cum maică-mea munceşte în învăţămînt, azi s-a întors acasă cu cel puţin două remorci de flori şi floricele. Suficiente cît să-mi gătesc vreo treij'de feluri de mîncare şi să-mi rămînă şi de-o salată pe mîine dimineaţă.

Şi da, am gătit şi florile primite de la taică'miu. Asta pentru că tot se plînge că-i toc munca.
.

Comments

Ela said…
Mmm,pare delicios!O idee minunata pentru o cina festiva de 8 martie.Daca nu e necesar sa folosesti aragazul(cu care eu am o relatie foarte tensionata)da-mi si mie reteta.Multumesc anticipat si la multi ani pt. ziua de astazi!
Silvia Bogdan said…
Din păcate a trebuit să le prăjesc, aşa simple nu prea au nici un gust. Ce-ţi pot recomanda însă este să foloseşti un costum de astronaut atunci cînd stai pe lîngă aragaz. Asta pentru că nici io nu-s în relaţii prea bune cu Subsemnatul.
Gabi Rotaru said…
Eu cred ca ai vrut sa ne arati ca esti si gospodina cand vrei.
Pe cand gust si eu dulceata de petale de trandafiri prajite?
Silvia Bogdan said…
Gospodină sunt tot timpul, deci am să mă prefac că nu am citit ce ai scris mai sus. Şi mi-ai făcut poftă de dulceaţă de trandafiri, aşa că două palme din oficiu.

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".