Skip to main content

Misterul duminicii ratate a fost elucidat

De ceva vreme, radiou-ul  nostru din bucătărie e blocat (cu japca) pe Europa FM. Nu-i bai, că-mi place postul, doar că observasem o chestie: duminică dimineaţă mă apucau nervii ori de cîte ori aveam aparatul deschis. Astăzi m-am şi prins de ce. Un anume doctor Liviu Harbuz, maestru şaolin veterinar, are emisiune şi cu ocazia asta răspunde la întrebările ascultătorilor (legate de animale, evident) după cum îl duce capul. După ce că vorbeşte exact cum se bîlbîie Băsescu atunci cînd e beat, te mai şi tratează de parcă eşti idiot/ idioată şi n-ai avut altceva mai bun de făcut decît să te apuci de sunat aiurea pe la posturile de radio.

Domnu' Liviu, dacă cineva te-ntrebă de ce căţelul lui are probleme de echilibrul, tu nu-i spui că e cam bătrîn şi că PROBABIL e o chestie normală (chiar dacă aşa stau lucrurile). Îl trimiţi la doctor. La unul adevărat, pentru că şaolinul de tine numa' veterinar nu-i.

Comments

Gabi Rotaru said…
Cin' te-a pus sa suni la emisiune? Din pucntul meu de vedere, ai toate motivele sa fii suparata! Cat a costat veterinarul? :)
Anonymous said…
Off topic: Muta-ti cioara de acolo.
Silvia Bogdan said…
A Gabi: nu eu sunasem la radio, dar el tot idiot ramane. Presupun ca veterinarul a costat destul de mult, altfel ascultatorul nu incerca sa rezolve problema prin telefon.
@ Anonimul: dupa cum ziceam, e un porumbel. Si cretioane tot n-avem.
Anonymous said…
O sa dedic o seara intreaga cautarii temei.Trebuie sa o gasesc pana la urma ca sa dispara cioara de acolo.
Silvia Bogdan said…
In momentul in care il gasesti am si sarit in schema sa-l schimb.
Gabi Rotaru said…
Acum ma simt prost ca tu ai crezut ca eu am crezut ca ai sunat tu la emisiune.
Cea mai tare gluma ar fi ca tu sa o fi facut inadins, ca eu sa cred ca tu ai crezut ca eu am crezut...

P.S. Asta cu Anonymous pare a fi Liviu Pepene, A-hater FM, da' sunt de aceeasi parere. Porumbelul ala are fata de cioara :D
Silvia Bogdan said…
:)) Deci caut pe Gugăl cine naiba-i Liviu Pepene (recunosc, m-am simţit incultă), şi ghici ce găsesc? Liviu Harbuz! Ştie Gugăl ce ştie!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…