Skip to main content

Noi le urăm succes. Cercetătorilor.

Sacul fără fund există. El poate fi observat cel mai des sub forma genţilor purtate de personajele feminine din reclame. Astfel, în ele încap fără nici o problemă şampoane, detergenţi, odorizanţi de cameră/ budă, vopsele, căţei, pisici sau chiar ceşti de cafea pline, care nu se varsă. 

Cercetătorii încearcă acum să inventeze varinta sacului din care se poate scoate nelimitat, nu doar în care se pot îndesa chestii la infinit. Vorbim desigur despre portofelul fără fund.
.

Comments

Gabi Rotaru said…
Nu stiu ce parere ai tu, dar mie un portofel fara fund nu mi se pare deloc sexy.
Bine, bine, portofelul e de genul masculin si n-ar trebui sa-mi dau eu cu parerea :)
Gabi Rotaru said…
Oups, portofelul e de genul neutru...
Asta-l face un fel de she-male.
Incep sa devin nesigur pe sexualitatea mea :)
Silvia Bogdan said…
Chiar nu ştiu cum ai făcut prima socoteală :)). Data viitoare, zi-i cu voce tare!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…