Skip to main content

Pe mine m-a convins

Premieră pe 2012 (aş exagera şi-aş zice pe ultimii 5 ani, dar nu vreau să mă bată Dumnezeul Filmelor de Groază). Am văzut un horror care CHIAR m-a speriat de m-au luat toţi dracii (am avut şi martori). E vorba despre The Woman In Black. Am zis că poate eram obosită prima oară cînd mi-am binoclat cepele la monitor, deci l-am revăzut. Acelaşi lucru. Am înjurat şi-am scuipat în sîn mai mult de juma' film. Dacă v-au plăcut The Grudge şi The Ring, merită să aruncaţi un ochi, doi şi peste ăsta.P.S: Trailerul e unul dintre puţinele care nu dezvăluie foarte multe despre poveste şi nici nu o umflă cu nesimţire. Filmul are vreo cîteva clişee dar pot fi trecute cu vederea. Nu e nimic anormal dacă din cînd în cînd v-aţi aştepta ca Arthur să scoată bagheta magică şi să facă vreo vrajă. Well done, Mister Potter.

Comments

Lucian said…
De mult caut un film de groaza. N-am gasit niciunul. Poate acesta e cel pe care il cautam. Multam de recomandare! :)
alinutza said…
nu pot sa cred ca te-ai mai uitat inca o data!!!stomacul n-a ripostat?din nou?? :))

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Ză big trip

=>> Unul dintre cele mai bune lucruri, cred eu, e acela că şi la 23 de ani mai am apucături de 16 (şi aici ne referim la apucături bune). Aşadar, la mulţi ani copilului din mine şi copiilor din voi :)).
=>> Good vibe-ul dobîndit ieri încă persistă. Ştiu sigur că va dispărea în momentul în care voi ajunge la serviciu, dar sper că azi să fie vreo excepţie ceva.
=>> Am stat, m-am gîndit, m-am răzgîndit, am dormit, m-am trezit şi-am ajuns la concluzia că se cere un plan pentru vară. Nu ştiu unde-o să mă găsească. Încep să cred tot mai mult că într-un loc cu soare. Locul nu începe cu "R" şi se termină cu "omânia".