Skip to main content

Poveste fără sfîrşit

Schimb de replici între mine şi taică-miu, imediat după citirea rezultatului unei analize:
- E bună, ce vrei să mai fac acum?
- Să te măriţi, să faci un copchil, să-l laşi la noi iar tu şi bărbac'tu să plecaţi în lume şi să vă vedeţi de-ale voastre!

Cred că a venit timpul pentru discuţia aia legată de înfierea unui copil...
.

Comments

Ela said…
Asta da tata!Ce noroc au unii, dom'le!Daca ai sti ce mi s-a intamplat mie dupa ce-am facut un copchil...Ei,bine,m-au trimis la munca!
Silvia Bogdan said…
Mai bine să mă trimită la muncă decît să fac un copil. Sau să mă mărit. Oricum, nu ştiu dacă mi-aş lăsa progeniturile pe mîna alor mei :D.
Gabi Rotaru said…
Iar ai disparut!
Ai plecat deja in lume, fara barbat si fara copchil?
P.S. Sa inteleg ca ti-e cam frica de nastere de vrei sa infiezi? Sau simti ca esti infiata? :)
Mut Fuşte said…
Ai grijă ce, cum, când, cu cine infiezi!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…