Skip to main content

Top 3 filme idioate

Vazute toate in ultima luna. Inca nu m-am putut decide daca asta e ordinea in clasament, cert e ca toate trei mi s-au parut absolut imbecile.

3. Werewolf: the beast among us. O copie aproape fidela a filmului Red Riding Hood, in varianta romaneasca. Pentru ca da, majoritatea actorilor sunt romani iar locatia filmarilor e pe undeva prin Transilvania. Ce-o fi fost in capul alora de la Universal, nu stiu.
2. Project X. Ma gindeam ca nu am sa vad film mai prost decit Due Date, daaar, minunea s-a intimplat. Imaginati-va ca va uitati la un videoclip de vreo ora si jumatate, despre o petrecere organizata de niste pusti americani. Nimic mai mult, nimic mai putin. Aceleasi scene repetate timp de 88 de minute. De ce ar fi asta amuzant?
1. The Expendables 2. Serios acum, filmul ala a fost turnat dupa un scenariu? Si daca da, l-a vazut cineva in afara de mine (si Chuck Norris, evident, ca doar el ar putea rezista sa se uite la asa ceva fara sa orbeasca)?

Comments

Stiri IT said…
Am vazut doua filme din cele 3 mentionate si da, sunt de acord cu tin ein legatura cu Project X. Aceleasi scenariu cu o petrecere american gen american pie sau nuj ce. Au vazut ca a avut succes American Pie si s-au facut sute de filme dupa acelasi scenariu. Iar in legarura cu The Expendables 2 nu pot sa zic ca nu mia placut insa au fost cateva faze prea exagerate.
Silvia Bogdan said…
Tre' sa recunosc, nu am vazut primul Expendables, dar ceva imi spune ca e la fel de prost ca si asta.Hai nu prost, cit previzibil. Pun pariu ca daca l-ai da pe mute ai putea cu usrinta sa ghicesti replicile actorilor. Ca sa nu mai zic de actiune care mi se pare nu exagerata ci mega exagerata. Daaar, gusturile nu se discuta. La Werewolf nici sa nu-i dai play. Mai bine te uiti in gold vreo ora si jumatate :).
Anonymous said…
Expandables 2 a fost un film reusit! si due date e una din cele mai bune comedii!!CHIAR NU AI GUSTURI!!

Popular posts from this blog

Contractele RDS/ RCS pot fi reziliate

Convinsi fiind ca mai bine ne sinucidem decit sa incercam sa reziliem un contract de Internet inainte de termen, ne gindeam serios sa facem pe teparii si sa incetam sa il mai platim, pur si simplu. Amintindu-ne totusi vorba aia de zice: "karma is a bitch", am zis sa incercam mai intii sa ne intelegem cu tantea de la ghiseul RDS, sa ii explicam:
- Vrem sa incheiem contractul pentru ca...
- Numele va rog...
- Cutare Cutarescu Cutarici.
- Mda. E incheiat pe un an de zile, nu se poate rezilia.
- Cum sa nu? Exista o clauza care spune ca se poate.
- Nu se poate, au trecut DECIT 5 luni (sa nu uitam, suntem in Oltenia). Ati semnat pentru 12.
- BINE. ATUNCI NU VOM MAI PLATI FACTURILE.
Tacere. Mirare. Tantea isi ridica in sfirsit ochii din montorul pe care il studia cu mare interes.
- Atunci va trebui sa achitati taxa de instalare, de conectare, de bla bla bla si bla bla bla.

Zis si facut. In 5 minute aveam depusa cererea de reziliere, care deodata era mai mult decit posibila. Fara insistente, …

Lăsaţi-o pe Oana Mardare, l-aţi auzit pe tipul cu microfonul?

Discursuri că cele ale individului care-a luat cuvîntul imediat după ce Oana Mardare a fost băgată în duba Jandarmeriei, mă fac să cred că trăiesc într-o realitate paralelă. Cum e posibil ca în 2017, într-o ţară în care oamenii se consideră deschişi la minte - deşi n-am înţeles niciodată de unde au tras concluzia asta - cineva mai poate pune cap la cap o asemenea cuvîntare? Susţin dreptul la exprimare liberă însă dacă vrei că ideile tale să nu fie demontate cu uşurinţă chiar şi de-un copil de 6 ani, alege-ţi nişte argumente de bun simţ. Citez:

"familia tradiţională e singură familie pe care o cunoaştem" - doar pentru că tu ai crescut într-o familie în care mama e casnică şi tatăl lucrează, nu înseamnă că familia vecină în care tatăl e casnic şi mama munceşte este anormală. Modele necunoscute nu înseamnă  că-s greşite.

"doi bărbaţi sau două femei nu pot constitui o familie, nu se pot reproduce biologic" - aşadar, dacă un bărbat şi o femeie, ambii sterili, să căsătores…